Lionel Messi, mai sincer ca niciodată! Dezvăluiri în premieră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 21:08,

Cei doi coloși ai fotbalului s-au duelat timp de 9 ani în campionatul Spaniei, iar derby-urile dintre Barcelona și Real Madrid erau așteptate la nivel global și datorită prezenței acestora pe terenul de joc!

Acum însă, Lionel Messi îmbracă tricoul celor de la PSG, în timp ce Cristiano Ronaldo s-a reîntors la una dintre echipele sale de suflet, Manchester United. Întrebat despre rivalitatea cu starul portughez, fostul decar de pe Nou Camp a mărturisit că acest duel de la distanță a avut un impact pozitiv și a fost unul constructiv pentru carierele celor doi.

Foto: Profimedia

„Am vrut mereu să fiu mai bun, nu am căutat să mă uit ce fac alții. A fost o competiție cu Cristiano Ronaldo când am fost, pentru câțiva ani, în aceeași ligă. A fost grozav și ne-a ajutat să progresăm în carierele noastre, dar fără să ne uităm direct unul la altul. 

Am vrut doar să fiu cât se poate de bun. Nu am spus niciodată că sunt cel mai bun din istorie și încerc să nu mă gândesc la asta. Fiind considerat unul dintre cei mai buni este suficient și ceva ce nu mi-am putut imagina niciodată”, a spus Leo Messi, citat de Marca.

Citește și FOTO | CE A FĂCUT CRISTIANO RONALDO DUPĂ CE MESSI A LUAT BALONUL DE AUR! CUM SE SIMTE

cristiano ronaldomessirealitateadeclaratii