Lionel Messi, omagiat după al 1.000-lea meci oficial: „Lumina vine din piciorul lui stâng”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 13:29,
Lionel Messi
Lionel Messi

Naționala de fotbal a Argentinei s-a calificat în sferturile CM din Qatar, după ce a învins Australia cu 2-1.

Lumina vine din piciorul stâng al lui Messi”, a titrat L’Equipe

A fost al 1.000-lea meci oficial pentru starul Lionel Messi, care a deschis scorul în minutul 25, cu un șut pe jos, la colțul lung, printr-o „pădure” de picioare ale adversarilor.

Al doilea gol al Argentinei a fost marcat de Alvarez (57), iar scorul final a fost marcat tot de un jucător sud-american, Fernandez, care a deviat mingea în propria poartă (77).

După meci, presa internațională l-a omagiat pe Lionel Messi, aflat la ultimul lui Campionat Mondial. „Messi este un Dumnezeu al fotbalului! Leo duce echipa lui Scaloni în sferturile de finală ale Cupei Mondiale”, au scris ziariștii de la goal.com.

Messi scrie cele o mie și una de nopți”, a notat Marca, în timp ce Mundo Deportivo l-a ridicat în slăvi: „O mie de motive pentru a fi entuziasmat de Messi”.

Lumina vine din piciorul stâng al lui Messi”, a titrat L’Equipe. „Messi nu marcase niciodată într-un meci eliminatoriu. O anomalie pe care a corectat-o rapid, semnând primul gol care a deschis drumul Argentinei spre sferturi”, au continuat jurnaliștii.

Magia lui Messi duce Argentina mai departe”, a scris The Sun. „Deși superstarul de 35 de ani nu mai este același jucător de care ne-am îndrăgostit cu toții, el este încă suficient de bun pentru a continua să ducă în spate Argentina”, au mai punctat britanicii.

lionel messicampionatul mondial 2022