VIDEO | Calificare fabuloasă! România învinge Ungaria în ultimele secunde și merge în grupele principale ale Campionatului Mondial

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 06 decembrie 2019, ora 13:24,
romania victorie
romania victorie

UPDATE 13:42 În grupele principale ale Campionatului Mondial, România se va duela cu Rusia, Suedia și Japonia (țara gazdă).

România va porni cu 0 puncte în grupa principală, după înfrângerile cu Spania și Muntenegru, și are o misiune dificilă.

UPDATE 13:37 Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a meciului, cu 9 goluri. Repriza a doua a fost de vis pentru România, câștigând cu 18-11.

UPDATE 13:31 Victorie incredibilă pentru România cu Ungaria! 28-27! Cristina Neagu a transformat o lovitură de la 7 metri în ultimele secunde de joc.

‘Tricolorele’ merg în grupele principale ale Campionatului Mondial, după ce au încheiat pe locul trei în grupa C.

UPDATE 13:25 Mai sunt două minute de joc! România a egalat Ungaria, scor 27-27!

UPDATE 13:11 Cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, Ungaria conduce România cu 20-18. 

UPDATE 13:04 Revenire bună a României! Ungaria are un avantaj de numai două goluri, scor 18-16, și joacă în inferioritate numerică.

UPDATE 12:58 România începe bine repriza a doua! Distanța s-a micșorat la patru goluri, 18-14 pentru Ungaria.

UPDATE 12:36 S-a încheiat prima repriză! Ungaria conduce România cu 16-10. Avem nevoie de un miracol în partea a doua!

UPDATE 12:32 Problemele continuă pentru România! Seraficeanu a fost eliminată două minute, iar Ungaria are un avantaj de șase goluri, 15-9.

UPDATE 12:23 Situație grea pentru România! Polocoșer a primit o eliminare de două minute. Ungaria conduce cu 10-6.

UPDATE 12:18 La jumătatea primei reprize, Ungaria conduce România cu 8-4. Defensiva ‘tricolorelor’ nu este la parametri optimi.

UPDATE 12:14 Cristina Neagu a înscris de la 7 metri! Ungaria conduce cu 7-2.

UPDATE 12:11 Gabi Perianu a reușit primul gol pentru România! Ungaria conduce cu 5-1.

UPDATE 12:05 Debut slab pentru ‘tricolore’, care sunt conduse cu 4-0.

Selecționerul Tomas Ryde a cerut time-out.

UPDATE 11:55 Meciul va începe în câteva minute! Fanii români își încurajează frenetic favoritele.

UPDATE 09:30 Cristina Neagu e în centrul atenției înaintea acestui meci decisiv din Japonia. 

Cristina Neagu (31 de ani) este cea mai bună marcatoare a României la acest Campionat Mondial, cu 30 de goluri în trei meciuri.

UPDATE 09:20 Specialiștii consideră că Ungaria este favorită să învingă România. La casele de pariuri, Ungaria are o cotă de 1.40, iar România a primit cota 4.00.

România a câștigat ultimele două meciuri cu Ungaria la Campionatul Mondial: 21-17 în 2013 și 31-25 în 2009.

Cea mai recentă confruntare a fost în decembrie 2018, la Campionatul European: Ungaria – România 31-29.

UPDATE 09:10 Crina Pintea, atuul României împotriva Ungariei?

După cele șase luni petrecute în campionatul Ungariei, la Gyor, Crina Pintea știe la ce să se aștepte în partida cu maghiarele.

‘Tricolorele’ trebuie să învingă Ungaria pentru a încheia grupa C pe locul al treilea, ultimul care asigură accederea în faza următoare a competiției.

Jucătoarele Ungariei vor fi foarte motivate, de fiecare dată cand au jucat împotriva României s-a întâmplat așa. Ungaria are jucătoare tinere și foarte bune. Am avut șansa să joc împotriva lor și am observat că au maturitate în joc, în ciuda vârstei. Nu o să fie un joc ușor nici împotriva lor.

Dacă există puțină teamă, este din cauza noastră. Depinde foarte mult de noi. Când sunt momente foarte bune, să nu ne gândim că vom ajunge acasă cu trofeul, iar când vor fi momente foarte grele, să nu ne gândim că nu mai știm să jucăm handbal„, a spus Crina Pintea.


România e gata de marele meci cu Ungaria!

Vizitate de fani înaintea partidei de vineri (ora 12:00), fetele lui Ryde vor să ajungă cu orice preț în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia.

”Ne trebuie atitudinea fantastică pe care am avut-o, dar şi puterea de luptă dusă până la secunda 60 a minutului 60! Dacă le vom avea la noi şi vor fi la acelaşi nivel ca în jocul cu Muntenegru, atunci va fi bine.

Pentru mine nu e presiune mare, e o dorinţă foarte mare. Noi, toate jucătoarele, voi, toţi românii, ne dorim acelaşi lucru, să batem Ungaria şi să mergem în grupa principală”, a spus Ana Maria Iuganu.

”Împotriva Ungariei mi-am rupt ligamentul anul trecut şi chiar sunt curioasă cum o să fie senzaţia din ziua meciului. Cu siguranţă îşi doresc la fel de mult ca şi noi victoria şi îsi doresc să meargă cu cât mai multe puncte în grupa principală”, a spus Neagu înaintea confruntării de vineri.

Rezultatele României la CM: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan şi 26-27 cu Muntenegru.

campionatul mondialRomania handbalcalificareromaniaRomania Ungariajaponiahandbal femininblog Romaniaungaria