Liviu Antal, revenire de senzație în Liga 1? ”Clar te tentează FCSB, Dinamo, CFR sau Craiova!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 17:49,
antal1

Un fost campion din Liga 1 e gata să revină în fotbalul românesc, la o echipă importantă.

Liviu Antal (31 ani), fost campion cu Oțelul Galați în 2010/2011, este pregătit pentru un comeback de senzație pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cotat la 300.000 de euro, vârful este liber de contract și recunoaște că nu ar spune ”pas” unor cluburi precum FCSB, Dinamo, CFR sau Craiova.

”Luând în considerare faptul că FCSB, Dinamo, CFR, Craiova, sunt printre cele mai titrate echipe din România, clar te tentează. Dacă ar veni o ofertă aș acepta o provocare la FCSB sau CFR, de ce nu? Este o provocare pentru a câștiga un trofeu și asta își dorește oricine. Eu sunt liber de contract acum. Am terminat contractul cu cei din Lituania.

De oriunde voi avea o provocare, voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu. Este altceva să joci pentru un trofeu. Cei din Lituania mă consideră un jucător important pentru ei, vor să rămân acolo, m-aș întoarce, dar în același timp aș vrea să mă întorc și în România, pentru că la noi fotbalul este mult mai iubit, mult mai popular.”, a declarat Liviu Antal pentru Antena Sport.

Citește și Strâmbă din nas Becali sau acceptă? Dennis Man, ofertat de o echipă importantă

realitateadeclaratiiliviu antalliga 1transfer
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”