Liviu Ciobotariu a dezvăluit obiectivul lui FC Voluntari după eșecul cu CFR Cluj: „Nu este plăcut să fii acolo”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 23:11,
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

FC Voluntari a pierdut pe teren propriu, cu CFR Cluj, 0-1, în Etapa a 23-a a Superligii, iar antrenorul gazdelor este îngrijorat.

Stiu ce înseamnă să joci un baraj. Nu este plăcut să fii acolo”, a recunoscut Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu admite că, pentru FC Voluntari, este mai aproape barajul pentru rămânerea în Superligă decât play-off-ul. FC Voluntari se află pe locul 9, cu 26p, dar va avea un program infernal pe final de campionat.

Ilfovenii vor juca în deplasare cu Rapid, acasă cu FCSB, în deplasare cu FC U Craiova 1948, acasă cu Universitatea Craiova, în deplasare cu CS Mioveni, casă cu FC Argeș și în deplasare cu Chindia.

În momentul de față pare complicat să ocupăm loc de play-off, pentru că nu știm situația lui Hermannstadt (n.r. – depunctată de FRF). Noi nu suntem în momentul de față. Noi trebuie să mai adunăm puncte.

Avem un program foarte greu. Etapele trec, avem jocuri foarte grele, dacă nu adunăm puncte, vom intra în zona fierbinte.

Eu știu ce înseamnă să joci un baraj. Presiunea e foarte mare. Nu este plăcut să fii acolo. Eu am încredere în băieți.

În jocul de azi, chiar dacă nu a fost un joc spectaculos, obiectivul a fost să fim bine așezați. În ultimele meciuri am pierdut aici din faze fixe.

Avem de învățat din asta. Cei de la CFR au fost mai puternici”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul meciului cu CFR Cluj.

liviu ciobotariusuperligaEtapa a 23-a