Lovitură dată de Adrian Mititelu! Ce jucător a adus FC U Craiova 1948

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023, ora 17:28,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Fotbal Club Universitatea 1948 a anunţat, miercuri, că fundaşul central Danny Henriques, cu dublă cetăţenie (olandeză şi portugheză), a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

”Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul central, de picior stâng, cu dublă cetățenie, atât olandeză, cât și portugheză, Danny Henriques, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 25 ani, născut în orașul Rotterdam, Danny a crescut în academia celor de la Excelsior, echipă care se află, în acest moment, pe locul 13 în Eredivisie.
Fundașul olandez a debutat în fotbalul mare în iarna anului 2020, atunci când se afla în lotul celor de la B Sad, într-un meci din prima ligă din Portugalia, împotriva celor de la Santa Clara, pierdut cu scorul de 2-0.

De-a lungul ultimilor ani, Danny a mai trecut pe la echipe precum: Excelsior, SC Cambuur, Vilafranquense și B Sad.
În prima parte a acestui sezon, el a bifat 18 partide în tricoul celor de la B Sad și a înscris un singur gol, într-un meci încheiat la egalitate cu Vitória Guimarães din Cupa
Allianz, scor 2-2. De asemenea, el a fost căpitanul formației din eșalonul secund al Portugaliei.
Danny Henriques va îmbrăca tricoul cu numărul 34 la Craiova.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Danny!”, a fost anunțul clubului oltean.

 

mititelufc u craiova