SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Lovitură de imagine dată de Steaua! Anunțul la care nimeni nu se aștepta

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, ora 17:31,
STEAUA
STEAUA

Chiar dacă Steaua nu va avea ca obiectiv promovarea, suporterii au și un motiv de bucurie. Conducerea clubului din Ghencea a anunțat reluarea colaborării cu firma germană Adidas.

Brandul Adidas a produs echipamentul echipei militare și în 1986, când a fost câștigat cel mai important trofeu, Cupa Campionilor Europeni.

În sezonul competițional 2021-2022, R-GOL, colaborator al mărcii ADIDAS, va fi alături de roș-albaștri pentru îndeplinirea obiectivelor propuse în calitate de SPONSOR TEHNIC”, a anunțat Steaua, pe site-ul oficial.

Adrian Borza, reprezentantul companiei în România, a declarat: „Când te alături celui mai important brand sportiv din România, având personalități sportive recunoscute pretutindeni în lume, colaborarea nu poate fi decât foarte bună, iar ADIDAS prin R-GOL este onorată pentru că poate sprijini performanța și excelența în acest domeniu”.

Cu ocazia noului parteneriat, președintele clubului, Ștefan Răzvan Bichir a declarat: „Sportul de performanță înseamnă mult mai mult decât oamenii care îl reprezintă efectiv, în teren. Toți cei care sprijină acest fenomen, indiferent de postura și implicarea lor, sunt cei cărora astăzi le adresăm mulțumirile și recunoștința noastră”.

Echipamentul de acasă este clasic, roșu cu dungi albastre și șorturi roșii sau albastre. Al doilea rând de echipament, cel care va fi folosit la partidele din deplasare, are tricoul galben și șort alb.

Pentru echipamentul portarului există două variante, una cu tricoul portocaliu cu negru, și a doua cu tricoul alb cu inserții de verde. În ambele rânduri, șortul este negru.

Sâmbătă Steaua va evolua, în deplasare, cu Unirea Dej, de la ora 15:30, în etapa a șasea a Ligii a 2-a. Elevii lui Daniel Oprița sunt primii în clasament, cu 13 puncte, la egalitate cu Hermannstadt și Concordia.

Citește și CSA STEAUA, COMUNICAT OFICIAL CU PRIVIRE LA SOLICITAREA FCSB-ULUI DE A JUCA ÎN GHENCEA

csa steauafotbalksponsor tehnicliga 2adidaechipamentsteauarealitatea