Lovitură grea pentru Talpan! ”Steaua nu are palmaresul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 mai 2020, ora 16:58,
2-gigi-becali-talpan-1
2-gigi-becali-talpan-1

Războiul dintre Gigi Becali și Armată este unul dintre cele mai discutate subiecte din fotbalul românesc, iar avocatul Virgil Boglea vine cu informații de ultimă oră.

Chiar dacă se știa faptul că CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca de la Becali, Virgil Boglea, președintele ”Asociației Suporterilor FCSB-iști”, vine cu noi informații și îl pune la zid pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

”Zecile de procese câștigate de domnul Florin Talpan sunt de fapt vreo două. Unul se referă la anularea mărcii, altul la denumirea comercială. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost induși în eroare. Cred că o continuitate a tradiției glorioase și sportive este mai importantă decât o emblemă. Palmaresul este în aer. Se joacă. S-a prezentat idea falsă că CSA Steaua a câștigat tot, iar FCSB a pierdut tot.

Palmaresul nu a fost câștigat de Steaua, asta e foarte important. Atenție, în Monitorul Oficial din 21 aprilie 2017 a fost prezentat un raport de activitate al MAPN. Printre altele, se anunță oficial decizia CSA Steaua de înființare a unei echipe de fotbal la nivelul seniorilor pentru a participa în competiții din ediția 2017- 2018. înființare, atenție.

 

Nu s-au anulat în Instanță actele de la începutul anilor 2000. Tocmai aceasta este rațiunea pentru care FRF, UEFA, LPF consideră că FCSB este continuatoarea secției de fotbal de performanță și că a preluat tradițiile glorioase ale acestei secții. CSA Steaua participă în competiția amatorilor, în cazul promovării în fotbalul profesionist va fi nevoita să se desprindă de Ministerul Apărării.

FCSB poate juca acolo, unde este casa ei. Unde s-au realizat cele mai mari succesele ale fotbalului românesc. Am văzut că se vehiculeaza idea falsă că nu poate juca din cauza unul proces pe rol. Greșit. Procesul acela pentru prejudiciu este între o structură a MapN și FCSB. Nu poate împiedica intrarea echipei pe stadionul Steaua.” a declarat avocatul Virgil Boglea pentru Radio Sport 1.

Citește și Speculaţii sau realitate? Ce spune Victor Becali despre transferul lui Florinel Coman la Liverpool

declaratiicsa steauafcsbghenceagigi becaliflorin talpan