Lucian Sânmărtean se asociază cu CSA Steaua: „Caut soluții pentru copilașii mei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 februarie 2021, ora 21:26,
lucian-sanmartean-fcsb-profimedia-0205815665
lucian-sanmartean-fcsb-profimedia-0205815665

Lucian Sânmărtean (40 ani), fost jucător la FCSB ar putea colabora cu cei de la CSA Steaua.

Lucian Sânmărtean are o școală de fotbal și este interesat să lucreze împreună cu cei de la CSA Steaua, pentru ca elevii săi să facă pasul către centrul de copii și juniori al clubului militar.

Fostul jucător al FCSB-ului a dezvăluit că a avut o primă discuție cu managerul centrului de copii și juniori CSA Steaua, George Ogăraru și deocamdată a rămas la stadiul de discuții.

”Da, sunt interesat, dar vedem! Până se va materializa mai sunt ceva discuții. Deocamdată e doar la stadiul de discuții, nicidecum la stadiul de a se concretiza. În momentul în care se va concretiza ar fi foarte drăguț, dacă nu, eu va trebui să caut ceva soluții pentru copilașii mei.

E vorba despre o colaborare între ‘Școala de Fotbal Lucian Sânmărtean’ și apartenența de CSA Steaua. Fiindcă am nevoie de continuitate pentru copiii care vin la noi la 13-14 ani.

Fiindcă nu avem posibilitatea să îi ducem mai departe, deoarece noi ne ocupă doar de inițiere și formare. Ne căutăm un partener care să fie aproape de ceea ce ne dorim noi pentru copii: excelență în educație și în sport” a declarat Lucian Sânmărtean pentru Fanatik.

Citește și EXCLUSIV | Națiunea Stelistă vs Gigi Becali! Fanii CSA Steaua strâng bani pentru Liga a 2-a

„Deocamdată am avut doar o discuție de principiu. Până se pun la punct toate detaliile mai durează. Ne-am întâlnit doar din postura de foști jucători de fotbal, fiindcă el se aliniază și noi la rândul nostru ne aliniem la principii de viața sănătoasă pentru acești copii.

Altfel rămâne doar la stadiul de discuție și cam atât. E prematur, e prea devreme ca să iau o decizie. Mi-a plăcut modul lui de-a își exprima punctul de vedere.El clar se aliniază la ceea ce ne dorim noi pentru copiii noștri și acum să vedem dacă totul se va încheia cu bine. Nu e nimic scris sau bătut în cuie. Repet, a fost o simplă discuție”, a mai spus Sânmărtean pentru sursa citată

Citește și Reacția oficială a CSA Steaua București, după ce UEFA a atribuit palmaresul rivalei FCSB

 

Lucian Sânmărteanscoala de fotbalgeorge ogărarufotbal interncsa steauarealitatea