Lui Cosmin Contra i s-a făcut rău în timpul unui meci – Imagini cu puternic impact emoțional

Articol de Dan Istratie - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 10:30,
cosmin contra
cosmin contra

Cosmin Contra, aproape de leșin în timpul unui meci de fotbal.

Cosmin Contra a acuzat probleme de sănătate la meciul câștigat de echipa sa pe terenul lui Al Ettifaq și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Al Ittihad s-a deplasat pe terenul lui Al Ettifaq, iar echipa lui Cosmin Contra s-a impus cu scorul de 3-1 și a rămas la egalitate cu Al Hilal, ocupanta primului loc în Liga Pro Arabia Saudită.

Antrenorul român a fost surprins în timp ce se deplasa către banca de rezeve, s-a așezat pe scaun, iar apoi și-a îndreptat mâinile în zona capului. Oamenii din staff-ul său au reacționat rapid și i-au oferit îngrijiri medicale.

„Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, a scris publicația Goal.

Și jurnaliștii de la Kooora au scris despre situația lui Cosmin Contra. „Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme medicale, stafful medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”.

cosmin contra