Lumină în scandalul momentului din fotbalul românesc: ,,Afirmaţiile domnului Condescu nu au nicio legătură cu realitatea”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022, ora 17:25,
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Marin Condescu, fost conducător la Pandurii Târgu Jiu, l-a acuzat pe Gabriel Oprea că a impus numirea lui Edi Iordănescu la gruparea din Oltenia.

În urma acuzaţiilor pe care acesta le-a făcut, Gabriel Oprea a emis un comunicat de presă în care a ţinut să facă lumină în acest caz. Politicianul spune că tot ceea ce a susţinut Marian Condescu nu este conform cu realitatea.

,,În legătură cu articolele de presă care au preluat afirmațiile domnului Marin Condescu la adresa mea și a domnului Edward Iordănescu, fac următoarele precizări:

Afirmațiile domnului Condescu nu au nicio legătură cu realitatea și, ca atare, le resping. Nu am decis sau influențat numirea lui Edi Iordănescu în poziția de antrenor la Pandurii Târgu-Jiu și nici cu desemnarea sa ca selecționer al naționalei României nu am nicio legătură.

Între familia mea și familia Iordănescu există o relație veche de prietenie, dar de aici și până la afirmațiile denigratoare ale domnului Condescu este cale lungă.

Este regretabil că, în anul 2022, un tânăr antrenor, cu o carieră frumoasă, care își pune toată experiența și tot sufletul în slujba echipei naționale de fotbal a României, este jignit astfel.
Este regretabil, de asemenea, că cineva își permite să aducă, astăzi, un astfel de afront fotbalului românesc și echipei naționale de fotbal.

În final, consider că nu trebuie amenstecate interesele personale ale unora sau altora cu bunul mers al echipei de fotbal a României. Naționala României are nevoie de un selecționer bun, așa cum este Edward Iordănescu, are nevoie de un spirit și un moral bun și are nevoie de susținerea noastră, a tuturor, pentru a face performanță. Să-i sprijinim, așadar, pe fotbaliști și pe antrenorul lor, cu toate forțele.”, apare în comunicatul emis de Gabriel Oprea, presedintele UMPMV.

Citeşte şi Inimă de prinț! Adrian Cristea a sărit în ajutorul lui Florin Hidișan, care suferă de cancer

panduriimarin cndesculiga 1Opreaedi iordanescu