„Lupii galbeni” îşi continuă protestul: „Aveţi o singură opţiune: plecaţi!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 13:39,
Petrolul
Petrolul

Suporterii petrolişti îşi continuă protestul împotriva celor care conduc ACS Petrolul 52. Anunţul neparticipării la licitaţia pentru dobândirea mărcilor şi emblemei tradiţionale a fost picătura care a umplut paharul.

Fanii din Peluza Latină au împânzit oraşul cu mesaje de protest împotriva lui Costel Lazăr şi a fostelor glorii care conduc entitatea de pe „Ilie Oană”. Suporterii le cer celor pe care îî numesc „groparii Petrolului” să renunţe la club şi să lase cale liberă asocierii cu Primăria Ploieşti.

„O singură echipă în Ploieşti!

Din luna mai până în prezent conducerea clubului a avut destul timp pentru a găsi o soluție care să ne permită să jucăm cu scutul pe tricouri, dar nu, boicotul, uneltirile și interesele interne au primat, iar cei care pierd sunt suporterii și echipa, timp în care în club nu se schimbă nimic.
Opțiunile nostre de săptămâna trecută erau două: faceți ce trebuie sau plecați.
Azi, s-au redus la una: PLECAȚI!
În continuare, Peluza Latină solicită în mod imperativ demisia tuturor celor implicați în denigrarea numelui și a istoriei echipei noastre!
Nu vom accepta niciun compromis, mesajul nostru este clar: URMĂM O SINGURĂ ECHIPĂ, CEA CU SCUTUL PE PIEPT!
Nu aveți scuze! Mâine nimeni la meci!”– a fost mesajul ultraşilor de la Peluza Latină.
Petrolul îşi va prezenta lotul sâmbătă, într-un eveniment care va începe la ora 17:30 cu un meci de old-boys şi va continua la ora 20:00 cu un amical în compania celor de la Concordia Chiajna.
petrolulemblemaprimaria ploiestipeluza latinasuportericostel lazarprotest