„Mai bine ești frumușică și în top 20 decât mai puțin frumoasă și numărul 1” – Cine i-a spus asta Soranei Cîrstea

Articol de Dan Istratie - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022, ora 11:16,
Sorana Cirstea și Simona Halep
Sorana Cirstea și Simona Halep

Sorana Cîrstea a vorbit despre situația sponsorizărilor din tenis. Ea a explicat o teorie care i-a fost spusă de oamenii din industrie:

„De exemplu, cele mai bine plătite: americance, chinezoaice, japoneze! Din Japonia e Osaka, de exemplu. Rupe! A fost în ultimii ani cel mai bine plătită sportivă din toate sporturile. E piața! Marea Britanie, la fel, vinde. Spania, la fel. Estul Europei nu prea vinde! Nu e același lucru și depinde foarte mult și de tine, de personalitate! Ce inspiri, cum te prezinți! Contează foarte mult și treaba asta.

Eu îmi aduc aminte, de exemplu, când aveam contract cu Adidas! Ei, tot timpul, având în vedere că eu arăt binișor pentru o sportivă, îmi spuneau: ‘Mai bine arăți bine și ești Top 20 decât să nu arăți atât de bine și să fii numărul 1!’.

Pentru că tu în momentul în care ești Top 20, oricum ești văzut. Ești acolo non-stop, în fiecare săptămână, la fiecare turneu. Și îmi spuneau: ‘Mai bine ești frumușică, Top 10, Top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1!’. Adică și ei, îți dai seama, că au cotele lor, e o piață”, a declarat Sorana Cîrstea, în Podcastul „La Fileu”.

realitateasorana cirstearealitatea.nettenis