Mai vin și vești bune pentru Dan Petrescu. Roma bate tot în Serie A și n-o interesează Europa League!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 02 noiembrie 2020, ora 17:05,
roma

Adversara din Europa League a CFR-ului, AS Roma, nu a pierdut pe teren în campionat! Dan Petrescu poate privi cu optimism spre întâlnirea de joi, din Europa League, pentru că trupa capitolină anunță că gândul îi este doar la „lo scudetto” și mai puțin la ce face în competiția continentală.

Roma a urcat pe locul șapte în Serie A,după ce a bătut Fiorentina, scor 2-0. „Giallo rossi” au pierdut un singur joc, în prima etapă, la masa verde, din cauza unei erori organizatorice. Paulo Fonseca, a dezvăluit, după meciul cu toscanii ce obiective are în acest sezon.

„Echipa a jucat bine împotriva unui adversar puternic. Am fost solizi în apărare şi am ieşit repede pe contraatac. Vom lua meci cu meci. Obiectivul este să obţinem mai mult decât în sezonul precedent, adică să ne calificăm pentru grupele Ligii Campionilor.

Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru ‘Scudetto’, dar vrem în Liga Campionilor”, a declarat Fonseca, citat de sport.sky.it.

CFR Cluj conduce grupa A din Europa League, cu patru puncte după primele două etape, la egalitate cu Roma, dar cu un golaveraj superior. Young Boys și CSKA Sofia împart ultimele două poziții, cu câte un punct fiecare.

Citește și Liga Profesionistă o bagă pe Astra în anchetă! De ce au întârziat testele?!

realitateacfrfonsecaas roma
halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie

flacara moreni

Așa da sărbătoare de centenar! Un club din Liga 3, meci de gală cu o dublă ”regină” a Europei