Măldărăşanu, la un pas să plece de la Hermannstadt: ”Eu am vrut să renunţ!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 15 august 2022, ora 23:05,
Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Farul a remizat cu Hermannstadt, scor 0-0. Meciul a avut două goluri anulate VAR. La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a mărturist că a vrut să plece de la Sibiu din vară, din cauza problemelor financiare.

”O echipa bună, cu calitate tehnica, cu dinamică bună. am suferit primul sfert de ora. A doua repriză a fost mai bună decât prima. Am avut şi două ocazii mari. Nu ştiu dacă meritam să luăm cele trei puncte, ei au avut mai multe ocazii, dar este un pct muncit, cu truda.

(n.r. despre Baba Alhassan) Aş fi vrut sa marcheze iar , ma bucur ptr el, este in forma , dar as vrea mai mult ptr ca simte… a inceput sa ii placa golul si de multe ori pe faza defensiva uita sa mai vina inapoi. Nu ştiu, ca antrenor nu-mi doresc să pierd un jucător de bază, dar pentru binele jucătorului…

(n.r. despre problemele financiare) Din păcate v-am obişnuit, de miercuri mă aşteptam să mi se pună întrebări despre salarii.

S-a plătit ceva săptămâna trecută, mai urmează ceva săptămâna asta. Ne-au promis patronii, ştiu că sunt discuţii cu sponsorii, sper să fie lucruri reale şi chiar să se realizeze ceva pentru că e păcat. Sibiul face un stadion extraordinar, ai o echipă bună. Suntem pe podium.

Eu am vrut să renunţ încă din vară, înainte de începe pregătirea. L-am sunat pe Hulubei să întreb în ce condiţii se poate rezilia contractul. Asta era decizia mea, dar atâta timp cât contractul se prelungea automat, atunci nu mai veneau două contracte pe sezonul de Liga 2 şi 1, ci unul singur şi trebuia să aduc jumătate de bani de acasă pentru că mi-au spus foarte mulţi că lucrurile vor fi dificile.

Pe parcursul vacanţei nu s-a întâmplat nimic şi am vrut să renunţ. Au fost momente în care mă gândeam şi la mine, cu toate că mulţi mi-au spus că aş fi nebun, ai promovat şi nu joci în Liga 1. Îmi doream asta, dar nici nu poţi să faci lucrul ăsta călcând pe cadavre sau să faci compromisuri.

M-am gândit (n.r. să renunţe), nu-mi pare rău (n.r. că nu a făcut-o), îmi pare bine că am continuat şi mă bucur acum pentru băieţi”, a declarat Măldărăşanu, după meci.