Man, mărul discordiei la FCSB! MM Stoica îl atacă pe Becali: „Este contrar intereselor clubului”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 iulie 2019, ora 15:49,
Gigi Becali şi Mihai Stoica
Gigi Becali şi Mihai Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat că Gigi Becali spune ce gândeşte, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deţine. MM Stoica l-a contrazis pe Becali pe tema evoluției lui Dennis Man în ultimele meciuri.

Aseară, după Alașkert – FCSB, scor 0-3, în turul doi preliminar din Europa League, Gigi Becali l-a criticat pe Dennis Man (20 de ani).

Dacă eşti fotbalist, joci ambele reprize la fel. Dacă nu, hai că ne distrăm, că suntem talentaţi, dar nu avem putere şi nu avem bărbăţie pe teren şi ne distrăm pe teren. Asta nu se acceptă. Pe Man o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. O să-l sun pe taică-su, mâine, şi o să-l întreb dacă mai vrea să facă meseria de fotbalist„, a spus Becali la DigiSport.

Mihai Stoica este de părere că persoanele care îl critică pe Dennis Man ‘bat câmpii’.

După meciul din Armenia, Dennis Man a declarat că resimte oboseala în urma programului încărcat din această vară. Internaționalul de tineret a fost om de bază pentru România la Campionatul European.

Suntem puțin obosiți, dar nu avem ce să facem. Am avut o problemă la aeroport, dar suntem fotbaliști profesioniști. Resimt oboseală, simt că nu sunt eu, simt oboseala acumulată și este greu să te concentrezi la ce ai de făcut„, a spus Man la Pro X.

gigi becaliAlașkertmihai stoicabecalidennis manmanfcsbmm stoicaEuropa League