Man nu pleacă singur! Parma a primit o oferă colosală pentru Mihăilă. Unde poate ajunge românul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 10:47,
Mihaila
Mihaila

Formația de pe Ennio Tardini traversează o perioadă extrem de delicată, iar lotul „cruciaților” poate suferi schimbări importante în această iarnă!

Parma a plătit peste 20 de milioane de euro în schimbul internaționalilor români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, însă randamentul celor doi este departe de așteptările patronului Kyle Krause. Acest lucru i-au făcut pe conducătorii clubului să se gândească serios la viitorul tricolorilor, iar Man a fost primul vizat pentru un transfer.

De cealaltă parte, Mihăilă, adus în Italia contra sumei de 8,5 milioane de euro, poate schimba și el echipa în această iarnă, mai ales după ce Parma a primit o ofertă de nerefuzat pe numele său. Potrivit Tuttosport, românul este tot mai dorit de către Sassuolo, formație la care evoluează și Vlad Chiricheș.

Sursa foto: Massimo Paolone/LaPresse/Profimedia Images

Sursa citată susţine că gruparea din Serie A a înaintat o ofertă de 12 milioane de euro, cu trei milioane mai mult decât au plătit „cruciații” pentru a-l lua pe Mihăilă din România. Cu toate acestea însă, Kyle Krause îşi doreşte mai mult, iar cele două părţi discută o creştere a ofertei, astfel că transferul rămâne în continuare unul de actualitate.

Citește și Ofertă fabuloasă refuzată de Parma pentru Valentin Mihăilă: ,,Atât plăteau”

parmavalentin mihailaofertaserie B