Man și Mihăilă, doi jucători exponențiali pentru revitalizarea Parmei! Laude pentru români în peninsulă

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 09:36,
man si mihaila

Parma a retrogradat matematic în Serie B, iar viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă se pare că a fost deja stabilit de către formația italiană!

Formația de pe Ennio Tardini a ratat șansa de a rămâne pe prima scenă a fotbalului italian, astfel că începând din sezonul următor are ca principal obiectiv promovarea cât mai rapidă în Serie A. Parma a ajuns la borna cu numărul 22 din punct de vedere al înfrângerilor din acest sezon, reușind să bifeze doar trei victorii în cele 36 de etape disputate.

Cu toate acestea, Fernando Orsi, fostul portar al clubului, consideră că Dennis Man și Valentin Mihailă sunt fotbaliștii în jurul cărora se va construi viitoarea formație care să revină în Serie A. Orsi este de părere că este nevoie de un mix între jucătorii tineri și cei cu experiență, astfel că îi vede pe cei doi internaționali români drept stâlpii de rezistență al noului proiect de la Parma.

man

„Îmi place foarte mult de Mihăilă, dar la fel de mult îmi place și de Man. Ei ar trebui să rămână în echipă. Sunt jucători tineri care intră pe teren și încearcă mereu să dea tot ce au mai bun. Cred că Parma vrea să construiască o echipă pentru viitor.

Uneori ai nevoie de combinația perfectă între jucători tineri și jucători cu experiență. În acest moment, clubul trebuie să accepte realitatea și să se adapteze la Serie B. Nu va fi ușor să găsească jucătorii potriviți pentru noul sezon. Acum trebuie să fie un restart în echipă, cu un antrenor dornic să se afirme și cu cei mai motivați jucători. Desigur, nu trebuie să uităm că va fi o presiune mare în cursa pentru promovare”, a spus Orsi, citat de Parma Live.

8.500.000 de euro a plătit Parma celor de la CSU Craiova în schimbul lui Valentin Mihăilă (22 de ani), în luna octombrie a anului trecut.

13.000.000 de euro a încasat și FCSB de pe urma lui Dennis Man, la începutul acestui an.

Citește și Ofertă de ultim moment pentru Dennis Man! Răspunsul Parmei a venit imediat

serie afernando orsiparmadeclaratiirealitateadennis manvalentin mihaila
Burleanu

EURO 2020 | Răzvan Burleanu, optimist după un obiectiv ratat: „Calificările de la U21 ne dau speranțe!”

mancini_roberto

EURO 2020 | Italia deschide balul. Mancini: „Trebuie să oferim bucurie!”