Mandorlini, criticat de Mihai Stoica: „Este deja o sfidare a bunului simţ!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 19 septembrie 2023, ora 22:26,
Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

CFR Cluj a izbutit luni seară o nouă victorie în campionat. Ardelenii au câștigat cu 1-0 în fața celor de la Petrolul Ploiești.

Se pare că Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, nu a fost încântat de ce a declarat Andrea Mandorlini, tehnicianul CFR-ului, după meciul câștigat. Iată ce i-a reproșat Meme.

„Este deja o sfidare a bunului simţ!”

„Meciul de ieri, (n.r. CFR – Petrolul) l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci.

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază unde este un penalty discutabil, clar, când împotriva trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare este deja o sfidare a bunului simţ.

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Andrea Mandorlinimihai stoica