Marcel Popescu, după ce FC ,,U” Craiova 1948 a promovat în Liga 1: ,,Să nu dăm foc oraşului, că nu e Fâşia Gaza aici”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 16:40,
Craiova Peluza SUD 97

FC Universitatea Craiova 1948 a promovat, vineri, în Liga 1, în urma egalului de pe teren propriu cu Csikszereda, scor 0-0, din play-off-ul Ligii a 2-a.

În urma promovării echipei Craiova, patronate de familia Mititelu, reacţiile nu au întârziat să apară din partea formaţiei patronate de Mihai Rotaru.

Marcel Popescu, oficial al echipei care este deja în Liga 1, salută promovarea echipei finanţate de Mititelu, dar acum nu vrea ca în oraş să existe un adevărat război, ci lumea să se bucure de fotbal în Oltenia. Acesta a avut un dialog cu Adrian Mititelul Junior, în care i-a spus că echipa familiei slae va fi tratată cu respect în Liga 1.

Adrian Mititelu jr: „Ați vorbit de sondaje mai devreme. Rotaru susține că are 80% dintre suporteri, dar noi am ieșit cu 75% în privința masei fanilor din Craiova. Like-urile ți le poți cumpăra foarte ușor pe Facebook și Instagram. Eu îl respect pe Marcel Popescu, a fost ani mulți prieten cu tatăl meu, eu eram atunci foarte mic”.

Marcel Popescu: „Vreau să-l felicit pe Adrian Mititelu, îi felicit pe jucătorii. Campionatul va avea sare și piper, mai ales dacă va promova și Rapid. Este o mare realizare sportivă, orașul Craiova va avea două echipe. Am văzut sondaje electorale cu partide care au produs mari surprize. Din luna iulie, tratăm cu același respect, le doresc succes. Craiova nu e Fâșia Gaza, să nu dăm foc orașului. În momentul în care trecem bariera roșie, intrăm în anarhie”.

Adrian Mititelu jr: „Fiecare club are drumul lui. Masa suporterilor din Craiova o să decidă. Ei susțin că au decizii judecătorești, noi la fel. Trecem peste asta! În rândul ultrașilor, este foarte greu să-i ții sub control. Nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume. Suporterii sunt acum recalcitranți, nu mai suportă chinul. Sper să fie decenți, să nu se apuce de lupte de stradă. O să-și dorească și performanță, nu o să facem figurație.

Marcel Popescu: „N-am auzit ca în Milano să fie lupte de stradă”.

Adrian Mititelu jr: „În Milano nu s-a întâmplat ce a fost la Craiova, iar Inter să susțină că este AC Milan”.

Adrian Mititelu jr: „Nu este echipa familiei Mititelu, vă rog frumos să nu intrați în aspecte care va depășesc. Echipa domnului și Rotaru și echipa lui Mititelu, mai bine spunem așa. Aseară, a fost sărbătoare la Craiova, este una dintre echipele orașului. Sper să ajungem în play-off, acesta este obiectivul nostru. Trebuie să plecăm în iunie în cantonament, o să fie foarte puțină pauză și sper să reușim”, a fost dialogul dintre cei doi la Pro X.

Citeşte şi Marcel Popescu, ironii la adresa lui Pușcaș: “El a fost într-o vacanța plătită la Craiova. A început să fabuleze!”

fc u craiova 1948adrian mititeluu craiovaliga 1realitateamarcel popescu
rednic

Mircea Rednic e gata să preia o nouă echipă: ,,Sunt în discuţii avansate”

hagi farul

În ce națională ar vrea Gică Hagi să joace la EURO 2020: „E tânără, frumoasă, arată bine”