Marcel Pușcaș, revoltat asupra arbitrului delegat la partida FCU Craiova-Petrolul Ploiești: „Poate influența vreo 8 voturi la alegerile FRF!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 16:20,
Marcel Puşcaş
Marcel Puşcaş

FCU Craiova va juca vineri, 31 martie, contra celor de la Petrolul Ploiești. Arbitrul partidei este Cătălin Popa.

Se pare că Marcel Pușcaș nu este de acord cu această delegare. Iată ce a avut de spus.

„Poate influența vreo 8 voturi la alegerile FRF!”

„De la ora 21:00, avem un meci extrem de important. Cum sunt toate. Este un meci de 1X2. Cum sunt toate. Mă miră faptul că la acest joc a fost delegat arbitrul Cătălin Popa, din Pitești. Că este din Pitești, n-ar fi o problemă. Dar că este președintele AJF Argeș poate însemna culmea delegărilor. 

Cluburile FC Argeș și CS Mioveni sunt cei mai mari contribuabili la bugetul fotbalul argeșean. Trei sferturi din salariul lui Cătălin Popa, la AJF Argeș, provine din această contribuție. Cătălin Popa este și directorul CSM Pitești, plătit de Primăria care susține FC Argeș. 

FCU 1948, FC Argeș și CS Mioveni se luptă pentru supraviețuire în play-out-ul Ligii 1. Cătălin Popa, aflat în topul arbitrilor delegați la meciuri în acest sezon, este și elector marcant al FRF. El votează, el este delegat. În principiu, Popa Cătălin poate influența vreo 8 voturi la alegerile FRF, pe când noi ăstia, fraierii din Liga 1, doar unul”, a fost mesajul lui Marcel Pușcaș, pe pagina sa oficială de Facebook.

catalin popamarcel puscas