Marcel Răducanu dă de pământ cu „tricolorii”: „Să vină doar cei care vor cu adevărat să joace pentru țara lor! Nu din ăștia care vin doar ca să bifeze selecții!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 09:28,
Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

România a terminat pe ultimul loc în liga B grupa 3 din Nations League, punând capăt astfel unei noi campanii dezamăgitoare. Marcel Răducanu, fostul internațional român, a vorbit despre situația de la echipa națională.

Acesta i-a transmis un sfat lui Edi Iordănescu, însă nu a uitat să îi critice pe jucători. Iată ce a spus Marcel Răducanu.

„La lot nu poți face trialuri, la nesfârșit!”

„Iordănescu trebuie să se oprească asupra unui grup de jucători care se pliază pe filosofia lui. Să alcătuiască o osatură și de acolo să construiască mai departe. Exact așa cum a făcut și Flick la reprezentativa Germaniei, cu Neuer, cu Gnabry, cu Sane, cu Havertz, chemați constant la lot. La lot nu poți face trialuri, la nesfârșit. Naționala se reunește o dată la două, trei luni, are nevoie de omogenitate, de automatisme, ca orice echipă. Și aș mai adăuga ceva!”, a spus Marcel Răducanu, pentru GSP.

„Să nu mai vină ăștia care vor doar să bifeze selecții!”

„Să vină la națională jucătorii care vor cu adevărat să joace pentru țara lor, nu din ăștia care vin doar ca să bifeze selecții. La lot trebuie să ai atitudine, să ai voință, caracter, mentalitate, să dai totul pentru țară. Nu cum am auzit că unii n-au vrut să mai vină pentru că au fost lăsați o dată pe-afară”, a mai spus Marcel Răducanu, pentru sursa citată.

UEFA a publicat clasamentul la zi al echipelor naționale! Pe ce loc se află România! Citește chiar aici!

marcel raducanunationala Romaniei