Marea problemă a lui Ionuț Negoiță, când era la Dinamo: „Aceasta a fost cea mai mare greșeală a lui”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 00:23,
negoita

Fost director sportiv la Dinamo, Cristi Bobar știe care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Ionuț Negoiță la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

În prezent președinte la CSM Reșița, Bobar este de părere că cea mai mare greșeală făcută de Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a fost că nu a găsit un manager în care să aibă încredere, scrie ProSport.

Cea mai mare greșeală din era Negoiță este că nu a găsit un manager căruia să-i dea continuitate. Dintre toți, singurii care au avut putere deplină a fost domnul Anghelache (n.r. Constantin Anghelache), Alexandru David și Bogdan Bălănescu. Cred că s-a greșit că nu și-a găsit un om în care să aibă încredere”, a declarat Cristi Bobar, la ProSport.

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare. Alb-roșii au fost părăsiți până și de medici.

Nu se poate ce se întâmplă la Dinamo ca o parte din conducere să stea la Săftica și o parte la Rin. Să nu se discute, să nu se comunice… nu se poate. Îmi pare rău pentru suporteri, pentru ce fac, adună bani, ceea ce fac ei e unicat și chiar se adună sume frumoase.

Am vorbit cu Contra ieri și era foarte supărat. Era foarte dezamăgit că nu are doctor. Cum să nu ai doctor la echipă. Eu vă spun, dacă Cosmin Contra pleacă de la Dinamo, e groasă rău de tot, pentru că sunt foarte mulți străini. Dacă va veni un antrenor nou, va fi foarte greu să-i țină în frâu. Este incredibil! Pentru binele lui Dinamo ar fi să facă tot posibilul să-l țină pe Cosmin. În momentul plecării lui va fi haos total”, a mai spus Cristi Bobar, pentru sursa citată.

După 11 etape, Dinamo ocupă locul 14, cu 9 puncte, la egalitate cu ocupanta penultimului loc, FC Argeș.

Citește și – Campioni la promisiuni. Ce le-au transmis jucătorilor, conducătorii clubului Dinamo

 

balanesculiga iristo bobarionuț negoițădaviddinamo
eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren

chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei