Marea problemă de la FCSB, sesizată chiar de un fost dinamovist: ”Pe bune! Nu mai ai nici motivație!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 16:37,
FCSB bucurie

Marea problemă de la FCSB a fost sesizată chiar de un fost dinamovist.

Vicecampioana a făcut un nou pas greșit seara trecută, după ce a pierdut meciul cu Astra, scor 2-3. În acest moment, formația lui Vintilă se află la 8 puncte în spatele Craiovei și la 9 în fața liderului CFR Cluj.

Cristi Pulhac (35 ani), fostul jucător al lui Dinamo cu peste 170 de apariții în tricoul roș-albilor, este de părere că marea problemă pe care o au fotbaliștii români, în special cei de la FCSB, este salariul.

Fostul fundaș este de părere că Gigi Becali le oferă mult prea mulți bani jucătorilor săi, iar aceștia nu își mai doresc atât de mult să evolueze și să ajungă în străinătate, pentru că diferența de salariu nu ar fi foarte mare.

”Mai e o problemă cu salariile din România. Mă refer aici la FCSB. Eu spun cum gândește un fotbalist român. Dacă îi oferi 15.000 de euro pe lună, în România, unde să mai plece? Pe bune acum. Nu mai ai nici motivație.

Ca să pleci pe 40.000 de euro pe lună, trebuie să ajungi în China. Acolo unde ajung numai fotbaliști de la Real Madrid sau alte echipe de genul ăsta. Eu l-am mai auzit pe patronul FCSB cum spune că le dă 15.000 – 20.000 pe lună. Ce contract poți să primești afară? În loc de 15.000, îți oferă 18.000.

De ce să te duci să joci în străinătate, pe 18.000 de euro, când poți să joci acasă, pe 15.000? Nu pleacă la o diferență atât de mare, iar atunci refuză. Cum a fost și cazul Nedelcu, care a refuzat să plece. Pleca la o echipă ok, în Ungaria, unde avea alte perspective. Acum s-a accidentat…” a declarat Pulhac pentru gsp.ro.

Citește și Valeriu Iftime vrea să profite după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Miron: “Dacă nu îl mai vrea, îl iau înapoi”

Cristi Pulhacfcsbdeclaratiiliga 1
Ion-Crăciunescu

Ion Crăciunescu vine la Realitatea Sportivă! Ediție specială, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus

EURO 2020- profimedia-0590506911

Blestemul EURO 2020! După momentele cu Eriksen, un copil de doar 8 ani și-a pierdut viața