Marele câștig al FCSB după meciul cu Topola! Puștiul care a impresionat la toate capitolele

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 septembrie 2020, ora 09:23,
Ovidiu-Perianu-fcsb
Ovidiu-Perianu-fcsb

FCSB a câștigat meciul cu Topola la loviturile de departajare și s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, unde o va întâlni pe Slovan Liberec.

Odată cu această victorie, FCSB a câștiga și un jucător de perspectivă. Trimis pe teren încă din primul minut, tânărul Ovidiu Perianu (18 ani) a făcut un meci extrem de bun, cu un joc solid, reușid să lege jocul roș-albaștrilor la mijlocul terenului.

Evoluția mijlocașului central l-a impresionat pe George Ogăraru, fost jucător al FCSB, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist.

Ovidiu-Perianu-fcsb-1

„Mi-a plăcut foarte mult Perianu. El a dat impresia că joacă de vreo două campionate acolo. A controlat mijlocul terenului, a mutat jocul de pe o parte pe alta, a știut și când să temporizeze, și când să accelereze. A fost și coautor la câteva pase decisive.

Mi-a plăcut foarte mult. Chiar dacă a fost și călcat, și lovit, a dus meciul până la final, iar execuția de la penalty a fost foarte bună. M-am bucurat pentru el. Aș fi fost trist pentru el, e un jucător care promite foarte mult”, a declarat George Ogăraru, pentru Digi Sport.

Citește și • MM Stoica, mesaj războinic după victoria cu Topola! + Oficialul FCSB confirmă că are coronavirus

realitateaEuropa Leagueovidiu perianufcsb