Marian Aioani le răspunde contestatarilor naţionalei: ,,Nu trebuie să mulţumim pe toată lumea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 26 iulie 2021, ora 17:02,
Marian Aioani
Marian Aioani

România U23 a ieşit învinsă din al doilea joc de la Tokyo, unde a pierdut meciul cu Coreea de Sud, scor 0-4, după ce a jucat repriza a doua în inferioritate numerică.

Marian Aioani, portarul naţionalei olimpice, a reacţionat după ce naţionala condusă de Mirel Rădoi a ajuns acum, în urma acestui rezultat, pe ultimul loc în grupă.

Acesta spune că pentru el şi colegii săi a fost o seară tristă. Portarul le răspune şi contestatarilor şi le spune că importante sunt cele trei puncte din jocuri şi nu scorul.

,,Din păcate pentru noi a fost o seară tristă. Am adormit foarte târziu. Primul gând după meci a fost să îmi refac puterile. Urmează o finală, cu Noua Zeelandă. Vom face tot ce depinde de noi ca să mergem mai departe. A fost complicat pentru că a fost acea eliminare. Acolo s-a făcut diferența. E normal ca apoi să te domine. Ținând cont că e colegul meu de cameră (n.r. Ion Gheorghe), am discutat. A fost foarte supărat. Noi, colegii, suntem alături de el.

Poate, într-o oarecare măsură, contează și pregătirea fizică, dar meciul următor trebuie să dăm ce e mai bun și să o scoatem la capăt. Nu ne-am mai întălnit cu ei, dar uitați ce jucători au. Un Wood, jucători care joacă și se antrenează la echipe importante. I-am analizat, sunt o echipă arțăgoasă, se organizează bine pe faza defensivă, joacă cu mingi lungi pe contraatac. Nu trebuie să câștigăm cu 4-0, să mulțumim pe toată lumea. Contează doar cele 3 puncte și calificarea.”, a declarat Marian Ioani, pentru GSP.

Citeşte şi UMILINȚĂ PENTRU ROMÂNIA LA JO! TRICOLORII COBOARĂ PE ULTIMUL LOC ÎN IERARHIE

marian aioaniechipa nationalarealitatealiga 1Jocurile Olimpice