Marian Iancu este sigur: „Cel puțin două, dacă nu chiar 3 titluri le-au fost luate FCSB-ului!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 25 septembrie 2023, ora 15:23,
Marian Iancu
Marian Iancu

FCSB luptă în acest sezon pentru a pune mâna pe titlul Ligii 1. Bucureștenii nu au mai reușit această performanță din sezonul 14/15, când echipa era antrenată de Costel Gâlcă.

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, este convins că echipa lui Gigi Becali a fost privată de 2, chiar 3 titluri de campioană. Iată ce a spus.

„Cel puțin două, dacă nu chiar 3 titluri le-au fost luate FCSB-ului!”

„Cel puțin două, dacă nu chiar 3 titluri le-au fost luate celor de la Steaua (n.r. FCSB). Creditul sindicalizat de care am vorbit cu Hagi, intervențiile, greșelile arbitrilor, voite sau nevoite, au contribuit și ele. Pe final de campionat se simt greșelile. FCSB a fost îndepărtată de titlu. În 8 ani, două sau 3 au fost momentele în care Steaua domnului Becali nu a fost lăsată să câștige campionatul.

Au fost și greșeli manageriale, făcute cu concursul domnului Becali sau fără. Campionatul trecut, de exemplu, Steaua a pierdut la Constanța de la 2-0. Nu au avut pe bancă un antrenor care să înțeleagă faptul că jocul trebuia închis. Au continuat să joace și rezultatul a fost întors de Farul”, a declarat Marian Iancu, pentru PlaySport.

fcsbMarian Iancu