Marica, atac fără precedent la adresa celor de la FRF: ”Sunt mai rău ca Gigi Becali!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021, ora 15:40,
RĂZVAN BURLEANU
RĂZVAN BURLEANU

Ultimele decizii luate de Federația Română de Fotbal l-au iritat cum nu se poate mai tare pe Ciprian Marica.

Fostul internațional a atacat în cei mai duri termeni modul în care FRF conduce fotbalul românesc. Marica a vizat în mod direct forul condus de Burleanu pentru că acesta nu a deschis încă accesul suporterilor pe stadioane. De asemenea, s-a legat și de noua modificare a regulii U-21 impuse de Federație.

„Pe toate celelalte stadioane care gazduiesc meciuri la EURO se joacă, la noi stadionul stă închis. Pe motivul: l-am predat la FIFA şi UEFA! Cum, domne, să predai stadionul? Nu poţi să ai grijă de el!? Au venit ăia şi l-am predat noi. E inadmisibil aşa ceva! Mai mult decât atât, s-au făcut nişte stadioane. Sunt gata! Ne bucurăm de ele, de luminile alea care se aprind la stadion. Sunt gata şi nu putem juca pe ele pentru ca nu avem avize.

A scăzut rata de infecate, s-au deschis restaurantele, cinematografele, s-a deschis tot! Stadioanele rămân încă inchise! E incredibil! E inadmisibil! Am ascultat declaraţia lui Gică Popescu, la EURO, în care spunea că vom avea spectatori! Cu o săptamană înainte echipa noastră naţională joaca fără spectatori şi cu o săptâmană mai tărziu la EURO se poate juca cu spectatori. Domne, e inadmisibl să nu intereseze pe nimeni de sport în ţara asta! Să nu se duca nimeni acolo să spună: ‘Alo, deschide stadioanele astea!’

E incredibil în ce ţară trăim! Noi il acuzam pe Gigi Becali că face schimbarile. Păi şi Federaţia Română de Fotbal, în loc să se lupte să deschidă stadioanele, să vină spectatorii, să putem juca cu echipa naţională pe Ghencea, pe stadion nou de 100 de milioane, Federaţia Română vrea să facă schimbarile la echipele din Liga 1. Sunt mai rau ca Gigi Becali! Vor să facă schimbarile, în ce minut intra, ăla sub 21 să stea până la pauza. Doamne, e posibil asa ceva!? Gigi Becali e finuţ, face schimbarile doar la echipa lui. Federaţia vrea să facă schimbarile la toata Liga 1!”, a declarat Marica, conform PRO X.

CITEȘTE ȘI –>> Gino Iorgulescu a anunțat ce au decis cluburile în privința regulii U21: “Nu văd de unde vor face rost de acești jucători!”

suportericriticifrfrealitateamaricagigi becaliregula u21