Marin Dună și-a ieșit din fire după FC Voluntari – Petrolul Ploiești

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 01 decembrie 2023, ora 21:01,
Marin Dună
Marin Dună

 

Cele două echipe s-au întâlnit în a 18-a etapă din primul eșalon al României pe stadionul „Anghel Iordănescu” din județul Ilfov. La capătul celor 90 de minute, FC Voluntari și Petrolul Ploiești au împărțit punctele.

„Am ieșit destul de rău după acest joc. Eu cred că am pierdut două puncte, în special după repriza a doua când am avut 4-5 ocazii mari de tot de gol. Ne pare mai rău de jucătorii pe care i-am pierdut, pentru că sunt doi jucători care nu știm când vor reveni (n.r. Radu Boboc și Andrei Dumiter, ambii accidentați de doi jucători ai Petrolului).

Nu cred că vor reveni destul de repede, iar acele intrări eu nu pot să le înțeleg. La Dumiter trebuiau acordate 3 cartonașe roșii. Nu acuz arbitrajul, cu toate că putea să mai dea un adversar afară, pe Paul Papp la acea intrare cu cotul asupra lui Adam Nemec.

Preliminar, din ce a văzut medicul, la Boboc este genunchiul colateral extern, iar la Dumiter este mai dificil pentru că probabil este și glezna și genunchiul”, a spus Marin Dună după meci.

 

petrolulMarian Dunăvoluntari