VIDEO | Croitoru are un mesaj clar pentru echipa sa: „Este momentul să punem capăt acestei nebunii!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 12:12,
marius-croitoru-fc-botoșani
marius-croitoru-fc-botoșani

FC Botoșani pare că nu mai seamănă deloc în acest sezon cu echipa care a ajuns anul trecut în play-off-ul Ligii 1!

Antrenorul celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, a vorbit despre situația actuală de la clubul moldovean și trage un semnal de alarmă pentru jucătorii echipei sale. Croitoru este de părere că formației sale îi lipsește în acest moment atitudinea din teren.

„Consider că este momentul să punem capăt acestei nebunii care se află în club și să intram pe făgaș normal. Botoșani este o echipă bună, puternică, chiar și după ce am pierdut jucătorii exponențiali din linia de atac.

Nu-mi închipui cum la meciul cu Chindia, la ce echipă avem, nu am reușit să punem probleme, ba din contră, am suferit. Diferența la fotbalul din România o face atitudinea, iar dacă noi aveam aceeași atitudine ca la meciul cu CFR Cluj, cu siguranță câștigam la Târgoviște!

Jucătorii trebuie să înțeleagă că este nevoie să dea totul pentru echipă, altfel ușa le este deschisă în orice moment pentru a pleca de la echipă. Cum există posibilitatea ca mereu să vină jucători, așa se întâmplă și cu cei care nu dau totul pentru Botoșani!” a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

FC Botoșani a pierdut mai mulți jucători în această perioadă de transferuri printre care, golgheterul echipei, Marko Dugandzic, plecat în Rusia, dar și pe Reagy Ofosu și Alexandru Câmpanu, ambii transferați la Universitatea Craiova.

Formația condusă de Valeriu Iftime vine după 3 înfrânegeri consecutive în campionat și ocupă în acest moment locul 10 în Liga 1, cu 8 puncte acumulate în primele 7 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Efectul Burleanu lovește din nou! Naționala României, în cădere liberă în noul clasament FIFA!

 

marius croitorufc botosanirealitatealiga 1