Marius Lăcătuș nu vrea să audă de FCSB în Ghencea: „Ai plecat de acolo în ce mod ai plecat și cum te-ai comportat și ce declarații ai dat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 30 martie 2023, ora 18:46,
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuș, fostul mare jucător român, a vorbit recent despre dorința celor de la FCSB de a juca pe stadionul Ghencea, folosit în prezent de către CSA Steaua.

Se pare că „Fiara” nu înțelege de ce echipa lui Gigi Becali își dorește așa de mult să joace acolo, deoarece mai sunt și alte stadioane disponibile. De asemenea, Lăcătuș s-a legat și de niște declarații din trecut. Iată ce a spus.

„Ai plecat de acolo în ce mod ai plecat și cum te-ai comportat și ce declarații ai dat!”

„Eu nu înțeleg. De ce trebuie să joace FCSB în Ghencea? Și Arcul de Triumf e un stadion pe care joacă mai multe echipe și făcut din bani publici, precum și arena Rapidului, și Arena Națională la fel, de ce neapărat trebuie să joace FCSB în Ghencea.

Sunt foarte mulți care consideră și că Steaua din Liga 2 trebuie să joace acolo. Bănuiesc că terenul și tot ce e acolo aparține Ministerului. Dacă se cosmetiza puțin vechiul stadion, echipa din Liga 2 putea să joace și acolo.

Nu văd de ce trebuie să joace FCSB acolo, din moment ce ai plecat de acolo în ce mod ai plecat și cum te-ai comportat și ce declarații ai dat. Ai spus că tu nu mai vii niciodată, că tai nocturna, plus că avea de plătit niște datorii acolo.

Spui că nu mai vii niciodată în Ghencea și dintr-o dată ți s-a părut ție că e stadionul mai nou și mai frumos”, a spus Marius Lăcătuș, pentru Digi Sport.

marius lacatusghenceafcsb