SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Marius Şumudică, comparaţie fabuloasă: ,,Îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 08:15,
Marius Șumudică, sursa foto: YouTube @CFR 1907 Official
Marius Șumudică, sursa foto: YouTube @CFR 1907 Official

Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit la finalul meciului cu Lincoln Red Imps, pe care echipa sa l-a disputat în preliminariile Champions League.

După ce a analizat jocul echipei sale, Marius Şumudică a explicat la conferinţa de presă de ce formaţia pe care o pregăteşte nu poate evolua la o capacitate mult mai bună.

Tehnicianul ardelenilor a scos în evidenţă fapul că omogenitatea nu este toatală la echipa sa acum şi a ţinut să facă o comparaţie în propriul stil.

,,Camora e un jucător indispensabil CFR-ului, un jucător care dă echilibru. Și azi a făcut un joc destul de bun, chiar dacă venea după o accidentare, care l-a ținut departe două săptămâni. Vedeți? Mă lovesc de fel de fel de lucruri. Pe Bouhenna l-am pierdut 10 zile. Lui Omrani i-am dat azi 30 de minute, pentru că-l pierdusem, avea niște probleme musculare.

Nu e ușor să schimbi de la meci la meci 5-6 jucători, încă nu există relații de joc. Gândiți-vă că am pierdut tot axul central. Noi, practic, jucăm cu doi jucători – Cestor, care n-a jucat de 7-8 luni, jucăm cu Graovac, pe care acum l-am adus. Sunt jucători care au nevoie de timp.

E ca într-un mariaj. Nu poți din prima zi să fii pe aceeași… îți face nevastă-ta mazărea și vede că a greșit-o și îi dai cu farfuria pe pereți. Trebuie să fii echilibrat, înțelept și să le dai circumstanțe jucătorilor.”, a declarat Marius Şumudică, la finalul jocului cu Lincoln.

Citeşte şi AMBIȚII MARI LA CFR DUPĂ CALIFICARE: „NE GÂNDIM DOAR LA CHAMPIONS LEAGUE”

 

cfr clujconferințămarius șumudicărealitatea