Marius Şumudică, despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB: ,,Am fost surprins de alegere, dar e politica lor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 30 mai 2021, ora 11:57,
sumudica plange
sumudica plange

Dinu Todoran este noul tehnician de la FCSB, după ce Gigi Becali a fost refuzat pe rând de către Marius Şumudică şi Nicolae Dică.

Decizia de a-l pune antrenor pe Todoran la FCSB a surprins pe foarte multă lume din fotbalul românesc, având în vedere că acesta nu are prea mare experienţă în ceea ce ţine de antrenorat.

Marius Şumudică, cel care a fost foarte aproape de FCSB, a vorbit despre alegerea făcută de Gigi Becali pentru banca echipei sale. Acesta spune că a fost surprins de numirea lui Todoran, dar declară că fostul antrenor de la Slatina ar putea fi surpriza campionatului.

,,Am fost surprins de alegerea făcută de cei de la FCSB, dar este politica lor, ei ştiu cel mai bine ce au de făcut. Poate să fie o surpriză plăcută a campionatului acest Dinu, nu ştiu, nu-l cunosc, nu i-am urmărit rezultatele… Nu am stat să-l urmăresc, de altfel a activat foarte puţin.

Sursa foto- Profimedia Images

Ei ştiu cel mai bine, domnul Gigi Becali ştie ce are de făcut şi vom vedea ce se va întâmpla, rezultatele o să vorbească. Ele ţin un antrenor.”, a declarat Marius Şumudică, pentru Pro X.

Înainte de a-l numi pe Todoran la FCSB, Gigi Becali nu s-a înţeles cu Şumudică din cauza staff-ului, iar cu Dică nu a avansat negocierile, întrucât tehnicianul este angrenat în proiectul de la echipa naţională.

Citeşte şi EXCLUSIV | “E de o seriozitate care m-a impresionat!”. Fanul declarat al lui Dinu Todoran din fotbalul românesc

gigi becalirealitatealiga 1dinu todoranfcsbmarius șumudică