Marius Şumudică, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca: ,,Nu vreau să fac rău nimănui”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 17:33,
Marius Șumudică, CFR Cluj
Marius Șumudică, CFR Cluj

Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a oferit prima reacţie, după ce a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc în Cluj-Napoca.

Tehnicianul spune că nu a fost vina sa în acest incident şi declară că nu vrea să să dezvolte mai mult pe margine acestui subiect.

,,Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui.”, a declarat Marius Şumudică, pentru GSP.

Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images
Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images

 

Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost implicat într-un accident rutier, după ce automobilul pe care îl conducea a foc acroşat de un troleibuz în Cluj-Napoca.

Tehnicianul ardelenilor a vrut să vireze dreapta, încercând să iasă de pe un bulevard principal, dar s-a oprit pentru a da prioritate pietonilor care voiau să traverseze.

În momentul în care maşina lui Şumudică staţiona, un troleibuz nu a mai putut evita impactul cu maşina antrenorului şi a lovit-o uşor.

Ulterior, cei doi şoferi au coborât din vehicule şi au purtat o discuţie destul de amicală. Pagubele incidentului par a fi minore, mai exact, bara-spate şi stopul din stânga au fost afectate, potrivit Digisport.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ, AVERTIZAT ÎNAINTEA DUELULUI CU FC U CRAIOVA: „MUTU VA AVEA O AMBIȚIE ÎN PLUS. ȘI-A DORIT SĂ VINĂ LA CFR!”

marius șumudicăaccidentreactierealitateacluj napoca