Marius Șumudică, mesaj pentru contestatari: „Doar echipa mea joacă în sistemul ăsta!”

Articol de Valentin Walter - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 18:09,
MariusȘumudica

Marius Șumudică (49 ani), antrenorul lui Gaziantep, le-a transmis un mesaj contestatarilor!

Gaziantep s-a impus în față celor de la Denzilispor, cu scorul de 1-0, în etapa a 9-a din campionatul Turciei. Antrenorul român, Marius Șumudică, a declarat că mulți jurnaliști l-au criticat în momentul în care a preluat Gaziantep, astfel că a vrut să le transmită un mesaj în stilul caracteristic.

„Când am ajuns prima dată aici, unii jurnaliști mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri.

După ce am câștigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât și în deplasare.” a declarat Șumudică citat de Olay.

Antrenorul român s-a arătat extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi și a ținut să îi felicite pentru jocul tactic făcut în partida cu Denzilispor.

„Avem două victorii consecutive. Nu le-am dat multe șanse, nu le-am oferit oportunități. Cred că am jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Îmi felicit jucătorii, au înțeles ce aștept de la ei și acest lucru s-a reflectat în teren.”  a declarat Marius Șumudică.

După această victorie, Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a urcat până pe locul 4 în campionatul Turciei.

Citește și Sorin Cârțu, despre COVID-19: “E virus făcut de om, că s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta”

 

realitateagaziantepcampionate externemarius șumudică
Stefan Radu

Ștefan Radu își pune la cale ultimele detalii înaintea transferului la Inter! Anunțul italienilor

FCViitorul1

Salariu fabulos propus de Rapid unui fost jucător de la Viitorul: ,,Am primit dublu”