Marius Şumudică, noi ,,înţepături” pentru Dan Petrescu: ,,Echipa condusă de mine era peste ceea ce e CFR-ul acum”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 10 octombrie 2021, ora 07:59,

Marius Şumudică a fost dat afară de către CFR Cluj, deşi în campionat avea maximum de puncte după 7 etape disputate.

Tehnicianul nu a stat prea departe de teren, iar acum a semnat cu turcii de la Yeni Malatyaspor până la finalul sezonului, având ca misiune salvarea de la retrogradare.

Marius Şumudică spune că în privinţa CFR-ului a primit o statistică în care echipa, în perioada sa era peste ceea ce este acum sub comanda lui Dan Petrescu.

,,Rana CFR nu s-a închis. Am primit astăzi o statistică și m-a bucurat că echipa, atât timp cât a fost condusă de mine, la aproape toți parametrii era peste ceea ce e CFR-ul acum. Nici în momentul de față nu știu de ce am fost dat afară de la Cluj, având în vedere că aveam șapte victorii din șapte.

Fuseserăm egalați acasă de Young Boys în ultimele minute. Practic, am pierdut Europa League și Champions League cu două echipe net superioare nouă, trebuie să recunoaștem lucrul ăsta. Eram în Conference, puteam să ne batem la calificare.

Ce reiese din InStat, CFR-ul cu mine a înscris în medie 1,65 de goluri pe meci în Liga 1. Cu Dan Petrescu, echipa a înscris 0,67 goluri. Deci net superior. În ceea ce privește șuturile la poartă, cu mine echipa avea o medie de 5,17 pe meci, iar cu Dan Petrescu până în 4. Din toate punctele de vedere, s-a făcut o nedreptate. Mai departe, ei știu foarte bine ce au de făcut.

Acțiuni de atac aveam 13,5 pe meci cu meci, acum sunt 10,3 cu Dan Petrescu. Acțiuni în careu aveam 19 pe meci, acum sunt 10 cu Dan Petrescu. La fiecare meci cu mine, era o medie de 400 și ceva de pase de meci, iar cu Dan Petrescu e la jumătate, 210-220.”, a declarat Marius Şumudică, pentru Digisport.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ NU UITĂ ȘI NU IARTĂ: „NU MĂ MAI ÎNTORC ÎN ROMÂNIA NICI DACĂ MĂNÂNC PÂINE CU CEAPĂ!”. NOI SĂGEȚI CĂTRE PETRESCU

realitateacfrsumudicadan petrescu