Marius Şumudică, pedepsit grav de turci! Şi suspendat, şi cu banii luaţi

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 octombrie 2020, ora 10:31,
marius-sumudica

Evenimentele pentru Marius Şumudică în Turcia par să nu se mai termine. Acestea au luat amploare în ultima vreme.

Situaţia lui Şumudică nu e una tocmai bună. După meciul de etapa trecută, antrenorul a primit o sentinţă usturătoare din partea Comisiei de disciplină a Federaţiei de Fotbal din Turcia.

Acesta fost supendat patru etape şi amendat de comisie, după meciul disputat cu Antalyaspor. De asemenea, fiul lui Şumudică, a primit şi el o suspendare uluitoare. Acesta nu va mai avea voie să profeseze în Turcia timp de un an de zile.

Şumudică a fost suspendat şi amendat cu 33.000 de lire turceşti pentru că la meciul cu Antalyaspor, antrenorul a oferit indicaţii echipei, din tribună, deşi acesta nu avea voie. La acel meci, antrenor secund a fost trecut fiul lui ,,Şumi”, deşi acesta nu are licenţa de antrenor.

Comisia a acţionat şi în privinţa acestui lucru, iar fiul tehnicianului a fost suspendat un an de zile şi amendat cu o sumă fabuloasă, 100.000 de lire turceşti, potrivt tff.org.

În acest moment, echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep, nu se află într-o situaţie tocmai bună. După cinci etape, formaţia turcă se află pe poziţia 17 în clasament.

Citeşte şi Cosmin Contra, îngrijorat pentru meciul cu Sepsi! ,,Atmosfera nu e bună după trei înfrângeri la rând”

turciarealitateasumudicagaziantepamendasuspendare
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină