Marius Șumudică, reacție după schimbarea bruscă făcută de FCSB în partida cu Farul: „Se mai uită cineva că l-a schimbat pe Radaslavescu?”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 01 aprilie 2024, ora 17:16,
Marius Șumudică
Marius Șumudică

Marius Șumudică a comentat subiectul legat de schimbarea lui Eduard Radasalvescu după doar 28 de minute în partida câștigată de FCSB pe terenul celor de la Farul Constanța (1-0).

Tehnicianul român a rememorat un episod din cariera sa de jucător, în care a fost schimbat foarte repede. De asemenea, Șumudică i-a oferit și un sfat tânărului jucător al „roș-albaștrilor”.

„Se mai uită cineva că l-a schimbat pe Radaslavescu?”

„Mi-a plăcut atitudinea lui Radaslavescu. Jucătorii i-au dat de înțeles că nu merita asta. Și eu am fost schimbat de Gigi Mulțescu în minutul 30, chiar pe Giulești, jucam la Brăila. Am dat un picior, aveam un burete cu apă pe cap, care a sărit 10 metri. Depinde de caracterul fiecărui jucător. Nu te marchează când ai fractură de tibie și peroneu, cum e băiatul ăla de la Hermannstadt, care acum joacă bine mersi, deci nu trebuie să te afecteze schimbarea asta.

Înțeleg că nu este plăcut, nu comentez dacă este normală. Dacă e decizia lui Becali, rămâne rezultatul, 1-0. Importante sunt cele trei puncte. Se mai uită cineva că l-a schimbat pe Radaslavescu?”, a declarat Marius Șumudică, conform Prima Sport.

marius șumudicăfcsbEduard Radaslavescu