Marius Șumudică, uluit de soarta Astrei Giurgiu: „Se încasaseră 16-17 milioane de euro! S-a distrus o echipă foarte frumoasă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 03 ianuarie 2023, ora 09:32,
Astra Giurgiu, campioana României 15/16
Astra Giurgiu, campioana României 15/16

Marius Șumudică, tehnicianul român, a vorbit despre Astra Giurgiu, fosta sa echipă cu care a câștigat Liga 1 în sezonul 2015/2016.

Deși giurgiuvenii s-au desființat, aceștia au în plan să revină în Liga 4 din sezonul viitor. Iată ce a spus Șumudică despre situația echipei.

„S-a distrus o echipă foarte frumoasă!”

„E o mare problemă cu o echipă care, după ce am plecat eu, se încasaseră 16-17 milioane de euro din vânzări de jucători, din cupele europene, din calificări. Nu știu ce s-a întâmplat, s-a distrus o echipă foarte frumoasă care, la momentul respectiv, dacă era împrospătată cu 2-3 fotbaliști putea să se lupte la titlu și domina fotbalul românesc.

Gândește-te ce înseamnă Astra, cu Alibec, Budescu, Lovin, Geraldo, Teixeira, ce jucători erau la momentul respectiv. La momentul respectiv, cu 2-3 jucători lângă, nu aveam nicio problemă. Vorbesc de acum 5-6 ani”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

 

marius șumudicăastra giurgiu