Marko Dugandzic, sincer după ce a reușit o nouă triplă în Superligă: ”Nu vrem să ne oprim aici!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 04 februarie 2023, ora 23:25,
Marko Dugandzic
Marko Dugandzic

FC Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă.

Marko Dugandzic a reuşit un hattrick pentru giuleşteni.

Aceasta a fost a doua dublă din cariera atacantului, iar la finalul meciului a oferit mai multe declarații.

”O seară fantastică pentru mine și pentru echipă. În fiecare meci ne dorim să câștigăm, dar acesta a fost fantastic. Cred acest gol primit în ultimele minute nu este tocmai ceea ce ne așteptam, dar am marcat patru goluri. Suntem aproape de obiectiv. Este o seară deosebită.

(n.r. – despre suporteri) Din prima zi în care am venit aici s-au comportat cu mine ca și cum aș fi fost aici de mult timp. Vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine și pentru echipă. Este fantastic de fiecare dată când marchez, când câștigăm. Sper să o ținem tot așa.

Așa cum am spus, poate acest gol primit din ultimele minute nu era așteptat, pentru că în ultimele trei partide nu am primit gol. Doar acesta. Am înscris șapte goluri și cred că este un început bun de an. Nu vrem să ne oprim aici.

Nu mă gândesc prea mult la titlul de golgheter. Eu vreau să dau tot ce am mai bun, să rămân sănătos, să-mi ajut echipa. Așa cum am făcut astăzi, am dat ce aveam mai bun, echipa a jucat bine și am marcat trei goluri. De aceea, nu pun prea multă presiune pe mine, să fiu primul. Vreau să luăm meci cu meci și să continui așa”, a declarat Marko Dugandzic, la finalul partidei cu FC Voluntari.

voluntarirapidMarko Dugandzic