Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10: „Făceam pregătire să mă duc la Olimpiadă!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 07:51,
Gigi Becali
Gigi Becali

 

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul de la FCSB. Becali spune că era cel mai bun elev din clasă la matematică.

„Eu aveam 10 la matematică și la Olimpiadă. La fizică am luat 2 și a zis un rector: ‘Băi, Gigi Becali tu la fizică meriți numai nota 2. Dar eu îți dau 5, pentru că la matematică ai 10 și e soră cu fizica și nu am cum să îți dau altfel.’

Eram singurul care luam 10 la matematică. Aveam o profesoară care ne dădea 10 dacă făceam 10 subiecte repede. Cine termina primul, lua 10. Și eu le făceam, după mine mai făceau alții așa după jumătate de oră.

A venit o dată cineva de la centru de învățământ și mi-a dat doi de 10. Am demonstrat o teoremă cu secantele și planurile paralele. Zici că eram mare matematician. Și s-a prins omul acela și a zis să îmi dea doi de 10. Am luat atunci doi de 10 într-o oră la matematică. Păi Becali de aia știe și la fotbal, că știe și matematică.

Pe mine mă lua de la celelalte ore, când eram la liceu, să mă pregătesc la matematică de Olimpiadă, abia așteptam. În loc să fac română și alte materii, făceam pregătire cu profesorul de matematică. Să mă pregătească să merg la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

becalirealitatea.netfcsbrealitatea