Meciul CFR Cluj – Lazio va fi sold out! S-au vândut peste 10.000 de bilete într-o săptămână

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023, ora 12:01,
suporteri CFR Cluj
suporteri CFR Cluj

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni Lazio în play-off-ul pentru optimile Conference League, iar interesul fanilor este imens.

Mai sunt 1.875 de bilete nevândute la meciul CFR Cluj – Lazio din 23 februarie

Manșa tur este programată pe 16 februarie, la Roma, de la ora 22:00, iar calificarea se va decide în Gruia, o săptămână mai târziu, la finalul meciului care începe la 19:45.

CFR Cluj a scos la vânzare bilete pentru meciul retur pe 16 ianuarie, dar numai pentru posesorii de abonamente. Tichetele au putut fi cumpărate online din 20 ianuarie, iar de la casele de bilete începând de miercuri.

Până în prezent au fost cumpărate peste 10.000 de bilete, dintre cele 12.000 scoase la vânzare. Concret, în prezent se mai pot achiziționa 862 de bilete pentru galerie (la prețul de 35 de lei) și 1.013 la Tribuna a II-a (50 de lei).

Oficialii clubului ardelean au în plan să mai scoată la vânzare un ultim set de bilete, până la capacitatea maximă admisă în Europa pentru stadionul „Dr. Constantin” Rădulescu, care este de aproximativ 14.000 de locuri.

De asemenea, CFR Cluj a anunțat că românii își pot cumpăra tichete pentru manșa tur, începând cu 6 februarie, de la cele 4 FanShop-uri ale echipei din capitala Italiei.

Prețul biletului este de 17 euro, iar pentru a-l putea achiziționa, suporterii trebuie să prezinte cartea de identitate românească sau pașaportul românesc.

Biletele pot fi cumpărate până pe 15 februarie, inclusiv. În 16 februarie,  în ziua meciului, achiziționarea biletelor nu mai este posibilă”, este anmuțșul făcut pe pagina de facebook a clubului din Cluj-Napoca.

conference leaguelazio roma