Meciul din Liga Campionilor, SCM Rm. Vâlcea- Podravka, a fost amânat! Care este motivul deciziei

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 octombrie 2020, ora 22:10,
supercupa-csmb-valcea-19-alicia-fernandez-e1563917133430
supercupa-csmb-valcea-19-alicia-fernandez-e1563917133430

SCM Râmnicu Vâlcea avea programat la finalul acestei săptămâni, meciul cu formația croată Podravka din Liga Campionilor!

Partida care urma să se dispute duminică, în România, a fost amânată de către Federația Europeană, după ce autoritățile din Vâlcea au instaurat stare de urgență în orașul unde urma să se dispute acest meci. Această decizie vine după creșterea semnificativă a numărului de infectări cu coronavirus din România.

„Am luat legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea şi am primit o adresă prin care ni s-a transmis o recomandare de a nu disputa meciul cu Podravka. Am trimis toate aceste documente traduse la Federaţia Europeană de Handbal!”, a declarat Florin Verigeanu, președintele celor de la SCM Rm. Vâlcea.

Echipa lui Florentin Pera a primit însă şi veşti bune, după această decizie. Mireya Gonzalez şi Kristina Liscevici s-au vindecat de coronavirus şi se pot întoarce la pregătire.

După trei etape, SCM Râmnicu Vâlcea este ultima în grupa din Liga Campionilor, fără să fi obţinut vreun punct. Alături de vâlcence, din această grupă mai fac parte echipe precum Odense, Brest Bretagne, CSKA Moskova, Gyor, Podravka, Borrusia Dortmund și Buducnost.

Citește și LIVE BLOG | Islanda – România, ultima șansă pentru EURO 2020! Gazdele deschid scorul

realitateahandbalSCM Rm. Vâlceameci podravkaliga campionilor