Meciul Irlanda de Nord-România se va juca cu spectatori! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 17 noiembrie 2020, ora 09:50,
suporteri-romania-uefa

Partida Irlanda de Nord – România din grupa Ligii Națiunilor va avea loc mâine seară, de la ora 21:45, la Belfast!

Potrivit unui comunicat transmis de FRF, federația nord-irlandeză a anunțat că la ora meciului Irlanda de Nord-România din grupa Ligii Națiunilor vor fi în tribună aproximativ 1.000 de suporteri ai gazdelor. Acest lucru vine ca un paradox al faptului că naționala Norvegiei nu a mai fost lăsată de autoritățile statului să facă deplasarea la București, din cauza unui singur caz de COVID-19 din rândul echipei.

Federația nord-irlandeză ne-a confirmat că la partidă vor avea acces în tribune aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei gazdă.

Conform protocolului UEFA pentru această perioadă afectată de pandemie, la partidele din competițiile organizate de forul continental pot participa fani până la 30% din capacitatea stadionului, dar numai suporteri ai echipelor gazdă. Iar asta doar dacă normele interne acceptă accesul fanilor pe arene.

Poate că ei vor avea 1.000 de oameni în tribună, dar noi avem milioane de români cu inima alături de noi, din toate județele țării și din toate colțurile lumii! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!, se arată în mesajul de pe site-ul celor de la FRF.

Naționala României a ajuns aseară la Belfast, în jurul orei 22:00, iar mâine seară, tricolorii vor avea parte de o atmosferă specială creată de fanii nord-irlandezi, într-un meci foarte important pentru naționala condusă de Mirel Rădoi.

Prima reprezentativă a țării noastre se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate după 4 meciuri disputate, sub liderul Austria, dar și sub Norvegia, țară care ar putea pierde toate meciurile la „masa verde” după decizia de a nu se prezenta la meciul de la București.

Citește și Olăroiu a vrut să preia naționala României, dar s-a lovit de un mesaj categoric: “Mai așteaptă, mai bagă o fisă!”

 

spectatorirealitateaechipa nationalairlanda de nordliga natiunilor
dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Dragușin! Intenția clară a fundașului român

78-profimedia-0615395245

Reacții după victoria Italiei la debutul EURO 2020: „Germania o poate învinge într-un meci direct”