Meme Stoica ar putea fi suspendat din fotbal – Declarațiile care l-ar putea „îngropa” –

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 14 iunie 2022, ora 09:57,
MM Stoica
MM Stoica

Mihai Stoica a suferit după ce echipa sa a fost incapabilă să învingă FC Voluntari pentru a disputa ulterior un meci decisiv pentru câștigarea campionatului cu CFR. El a făcut o serie de declarații în acel moment prin care acuza direct că CFR ar fi susținut financiar Voluntari pentru a învinge FCSB sau pentru a obține un rezultat de egalitate.

Acum, Meme Stoica riscă o suspendare și o amendă pentru declarațiile sale deoarece cei de la Voluntari au depus plângere împotriva sa.

„X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta.

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară, Mihai Popa, să tragă în halul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp. Ce informații să am, sunt SRI?”, declara Mihai Stoica, după meciul FCSB-Voluntari, 2-2.

realitateavoluntarimeme stoicarealitatea.netsuspendare