Meme Stoica, replică dură la adresa lui Mirel Rădoi: ,,Mai bine dai telefon! Dacă nu te crezi superior”’

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 10:13,
mihai-stoica-fcsb

Mirel Rădoi a declarat că se aştepta ca oficialii de la FCSB să dea vina pe echipa naţională pentru accidentările lui Dennis Man şi Florin Tănase.

Reacţia din partea celor de la FCSB nu a întârziat să apară, iar Mihai Stoica, managerul general al echipei, a replicat destul de aspru cele spuse de selecţioner.

Stoica a făcut o postare în care spune că nu avea de gând să iasă cu nicio declaraţie în care să dea vina pe naţională pentru accidentările suferite de Dennis Man şi Florin Tănase la ultima partidă de campionat.

,,Dacă aveam de gând să contest alegerile selecționerului, o făceam până acum. Dacă aveam de gând să-i pun în cârcă selecționerului accidentările lui Man și Tănase, o făceam până acum. Totuși, nu cred că a inventat, cred că s-a luat după unii care au inventat.

mm-stoica-fcsb

Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declarație despre el sau despre echipa națională. Și n-o voi face niciodată. Pentru că nu e treaba mea și pentru că respect ce a făcut Mirel Rădoi pentru Steaua/FCSB. Și din prietenia care credeam că ne leagă, chiar dacă am vorbit foarte rar în ultimii ani. Decât să “tai din fașă”, mai bine dai un telefon. Dacă nu te crezi superior„, a scris Mihai Stoica într-o postare pe social media.

Dennis Man şi Florin Tănase au ieşit accidentaţi din meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de ,,roş-albaştri” cu scorul de 3-2. Din primele informaţii, cei doi jucători jucători sunt pasibili de ruptură musculară şi ar putea marile meciuri din campionat cu CFR Cluj şi Craiova.

Citeşte şi Dan Petrescu, îndurerat de moartea lui Maradona! ,,Am plâns vreo cinci minute când am auzit”

meme stoicaechipa nationaladennsi manflorin tanasefcsbrealitateamirel rădoi
craiova-9

Doi dintr-un foc pentru CSU Craiova. Cu ce jucători s-a întărit echipa olteană

stipe vucur

Imagini incredibile cu Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Un cunoscut fotbalist român, implicat și el