EXCLUSIV | Mesaj categoric al primarului Tudorache! ”Îi transmit lui Dâncu să se oprească, indiferent de prietenia lui cu Dragnea”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 12 iulie 2020, ora 19:13,
liviu-dragnea-vasile-dâncu
liviu-dragnea-vasile-dâncu

Rapidiștii îl acuză pe Vasile Dâncu de faptul că ar trage sforile pentru ca Turris Turnu Măgurele să promoveze în Liga 1.

Primarul Dan Tudorache este convins că arbitrajul controversat de care a avut parte Rapidul în meciul cu Petrolul din etapa a doua play-off-ului Ligii 2 a avut menirea de a-i netezi drumul lui Turris spre Liga 1 și mai puțin de a-i ajuta pe ploieșteni.

„Eu sper la meciul cu Turris din ultima etapă să nu avem parte de o brigadă de arbitri cala meciul cu Petrolul. Îi transmit lui Dâncu să se oprească, indiferent de prietenia lui cu Dragnea. Nu e nevoie să strice fotbalul. Să ia o pauză.

Eu spun că ce s-a întâmplat aseară e bătaie de joc la adresa fotbal și eu înclin să cred că el (n.r. – Dâncu) a avut o influență. E o părere personală.

Cred că e generația cu Dragnea și ținând cont că Dragnea e acolo unde e, vrea să-l ajute pe fiul acestuia.

Sper să nu văd un astfel de arbitraj la meciul cu Turris. Ei s-au gândit să rezolve promovarea înainte de ultima etapă, ca atunci să nu mai conteze”, a spus Dan Tudorache în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

Despre influența lui Dâncu în desemnarea arbitrilor: „Nu știu, dar ce am văzut aseară… mă duce cu gândul acolo”, a mai spus Tudorache.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 12 iulie 2020

Citește și • EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, în locul lui Petrescu la CFR Cluj? ”Aș reveni cu mare plăcere în fotbalul românesc!”

Dan Tudoracherapidvasile dânculiga 2