Mesaj categoric pentru Dennis Man: „D-aia s-a plătit suma aia mare pe tine!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 12:39,
Soccer: Serie A 2020-2021 : Parma 0-3 Bologna
Soccer: Serie A 2020-2021 : Parma 0-3 Bologna

Fostul golgheter al Ligii 1 nu a reușit deocamdată să impresioneze la Parma, iar criticile privind stilul de joc al acestuia nu au întârziat nici ele să apară!

Adus pe Ennio Tardini ca o adevărată gură de oxigen pentru formația lui Roberto D’Aversa, Dennis Man nu a reușit până în acest moment să se impună în primul 11 al Parmei, fiind introdus de fiecare dată în repriza secundă. În aceeași situație cu fostul jucător al FCSB-ului se mai află și celălalt român de la echipă, Valentin Mihăilă, care este folosit și el de regulă în finalurile de meci.

Fostul internațional român, Ilie Dumitrescu, îi atrage atenția lui Dennis Man și îl sfătuiește pe acesta să ia cât mai multe acțiuni pe cont propriu. Actualul analist tv este de părere că fostul fotbalist al FCSB-ului ar trebui să fie mult mai decisiv în fazele de atac ale Parmei și să profite de calitățile sale intrând cât mai mult în centru.

Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

Eu asta i-aș spune, dacă aș sta de vorbă cu el. El a intrat bine cu Udinese, să nu fiu înțeles greșit, doar că trebuie să-și asume acțiuni. A avut o fază când a ajuns aproape de careu iar el a pasat în dreapta, la Cornelius, parcă.

Nu știu dacă ați observat, dar ăsta e profilul lui Mihăilă. Intră în adversar și provoacă. Așa a scos și lovitura de la 11 metri, da? Încearcă să creeze superioritate prin acțiunile individuale. A încercat să se impună ca lider. Cum faci asta? Prin acțiunile tale din ultimii 20 de metri. Mă aștept și de la Man să facă același lucru.

Acolo, în față, în ultimii 20 de metri, e momentul și locul în care poți veni cu plusul ăla. D-aia s-a plătit suma aia mare pe tine, ca să nu dai pasă în lateral, ci să intri direct în adversar, acolo unde fundașul este vulnerabil. ‘De abia aștept să am astfel de ocazii!’, așa ar trebui să gândească. Acolo intervine personalitatea jucătorului.

Atacantul te judecă în acele momente. Asta i-aș spune dacă aș sta de vorbă cu el. E nevoie de mai mult risc, să-și asume faze, nu să dea pase în lateral, dacă vrea să se impună!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Citește și Ce a declarat D’Aversa, despre Valentin Mihăilă și Dennis Man, după meciul cu Udinese

dennis mandeclaratiirealitateailie dumitrescuparmaserie a