Mesajul categoric venit din partea unui lider politic pentru Gigi Becali: „Steaua a murit când a luat-o el!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 13 decembrie 2020, ora 10:26,
Gigi Becali
Gigi Becali

Continuă războiul neîncetat dintre FCSB și CSA Steaua, iar pentru „militari” apar noi susținători care critică momentul când Gigi Becali a preluat echipa!

George Simion (34 de ani), liderul politic al partidului AUR, are legături și cunoștințe în lumea fotbalului, fiind unii dintre cei care au înființat cunoscutele grupuri de suporteri ce susțin echipa națională, „Uniți Sub Tricolor” și „Honor et Patria”.

Simion a mărturisit că în trecut a fost fanul formației Steaua București, dar a fost ferm referitor la disputa dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Actualul copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor este de părere că odată cu preluarea echipei de către latifundiarul din Pipera, acesta și-a pierdut plăcerea de a mai ține cu „roș-albaștrii”.

„Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament.

Aș fi vrut ca primul meu meci pe stadion să fie la Steaua, dar tata m-a dus la Rapid. De atunci m-au fascinat tribunele. Eram cu ochii pe ce se întâmplă prin peluze și mai întrebam ce înseamnă chestia aia cu «M… Lucescu!”, a declarat George Simion, conform GSP.

Citește și VIDEO | Mircea Lucescu, scos din sărite de arbitrajul video la ultimul meci din Ucraina: “VAR-ul adaugă probleme!”

Ulterior, liderul partidului care va avea în Parlamentul României nu mai puțin de 46 de deputați și senatori, a vorbit și despre cazul arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism în meciul din UEFA Champions League, PSG-Istanbul Bașakșehir.

„Da, rasismul este inacceptabil, dar situația care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel național și internațional!”, a mai adăugat Simion, tot pentru sursa citată.

Citește și Aleix Garcia, dorit cu insistență în Spania, aproape să plece de la Dinamo: ”Este prioritatea lor!”

partid aurcsa steauagigi becaligeorge simiondeclaratiirealitateafcsb