Mesajul clar al lui Ancelotti înainte de partida cu Villarreal din Copa del Rey: ”Cred că este începutul unui nou ciclu!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023, ora 18:54,
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Real Madrid va juca în Cupa Regelui Spaniei cu Villarreal.

Înainte de meci, Ancelotti a oferit mai multe declarații.

”Este o oportunitate de a ieși din acest moment dificil care se întâmplă de obicei în această perioadă a sezonului. Mâine este un meci dificil, dar avem o mare motivație.

Courtois și Benzema vor juca, da. Vinicius Tobias va fi în lot pentru mâine. El ar putea contribui la joc.

Kroos nu este singura opțiune de a juca ca pivot. Ne gândim la asta. Când Tchoaumeni nu este acolo, Camavinga poate fi și o opțiune ca pivot.

Schimbarea lui împotriva lui Valencia a fost o schimbare din motive fizice pentru că jucat bine. Cu Barcelona, a fost bun defensiv. Am mare încredere în el.

Toată lumea crede că Real Madrid a murit, dar trebuie să fim calmi și încrezători pentru că sezonul este foarte lung. Nu vom renunța niciodată. Vom ieși din asta. Când? Nu știu.

Aceasta este o echipă tânără. Toată lumea vorbește despre Kroos, Modric și Benzema, dar trebuie să vorbim și despre Valverde, Vinicius și Tchouameni. Cred că este începutul unui nou ciclu pentru că unii jucători ajung la final.

Sunt câțiva jucători care au făcut istorie în acest club și alții la început de carieră. Este un moment de tranziție. Și în ziua în care Luka, Karim și Toni încetează să mai joace, sunt alții care vor prelua comanda”, a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unei conferințe de presă.

real madridAncelotti